zarahskapar.blogg.se

UTBILDAD VISUAL MERCHANDISER. En blogg för att visa mitt skapande, inredningstips, träning/hälsa & livets innehåll.

Nyttig morgonjuice

Kategori: Träning och hälsa

Dagens nyttiga tips :) Istället för att köpa juice med massa socker & tillsatser så mixa ihop din egna! 

Du behöver:

Ca 5 skivor annanas
1dl mango
Lite havremjölk
Färsk mynta

Du gör:

Hacka upp i mindre bitar & mixa ihop till en härlig morgonjuice :)



Avlastningsbänk

Kategori: Inredning

Nu har min kära far vart i farten igen och gjort en sådan fin bänk till deras uterum! Underredet snickrade han ihop & måla vitt, sedan gjöt han en skiva i betong som han la på. Jag tycker den blev superfin!! Har du inget att göra någon dag pappa får du gärna göra en till mig med :p 



25års present

Kategori: Inredning

I helgen var jag hemma för att fira en av mina äldsta vänner som fyllde 25år! Såå roligt det var!! Är verkligen lyckligt lottad som har dessa härliga människor i mitt liv! 

I present fick hon en ljusstake i koppar som jag gjort. Vad tycks? Jag hoppas den kommer skina mycket i höstmörkret hemma hos henne nu :) 






Form & design

Kategori: Allmänt

Då var vi igång igen med skola, denna gång är den ett helt år & är inriktat mot form & design. Ska bli otroligt roligt å lärorikt! 

Så nästa vecka kommer vi få första uppgiften & jag håller mina första träningspass, dans mix & pilates. Ska bli kul!! 



Glasburkar

Kategori: Inredning

Imorse vaknade jag av ett åskoväder värre än jag någonsin vart med om! Jag är livrädd för åska så gissa om jag satt & skaka här hemma! Som tur var gick det över efter ett tag & jag kunde börja slappna av igen :)

Efter frukost gjorde jag min hemmagjorda musli, jordnöttsbollar & en mjuk kaka med massa nyttigheter i. En del av myslin har jag tänkt att ge bort så jag la en del i en glasburk som jag hade hemma. Jag tycker verkligen att drt blir en fin present att ge bort! Skriv en fin lapp & häng runt också för att piffa till det lite extra. 

I helgen var jag på "Båten" här i Karlstad & där serverar de drinkar i glasburkar, riktigt snyggt! Får nog ta & börja spara lite fler burkar! 

Hoppas ni alla mår bra annars! Jag är inte så flitig här på bloggen för jag håller på med massa annat men jag ska försöka skriva lite fler inlägg :)