zarahskapar.blogg.se

UTBILDAD VISUAL MERCHANDISER. En blogg för att visa mitt skapande, inredningstips, träning/hälsa & livets innehåll.

"Semesterstängt"

Kategori: Allmänt

Här på bloggen har det inte hänt mycket de senaste två veckorna :( Jag har semester & har gjort så mycket att jag valt bort bloggandet, hoppas ni förstår mig :) Ska bli bättre längre fram :p

Här kommer lite semesterbilder:


Jag & min bästa vän Carro på hennes mammas 60års fest med hatt-tema.



Brorsans tjej & jag på after beach i Tylösand.


Syskonen Bengtsson.


Utekväll med pinglorna Carro, Maria & Maira. 

Nya köksstolarna

Kategori: Inredning

Nu har de äntligen fått plats i mitt kök, mina nya målade stolar! Pappa & farmor kom upp & lämna dem. Tack pappa för hjälpen med målningen!



Nya soffan

Kategori: Inredning

Igår lyckades ja få ihop min nya soffa helt själv :) Hade räknat med att många fula ord skulle komma ur min mun men det gick bra. Det som krångla lite var att få på benen men då gick jag & laga kvällsmat för att få ny energi & sen gick de så bra att få på benen :) Älskar den ljusa grå färgen! Nu ska det bara hittas fina kuddar, filtar & en matta så är det klart :) Tips på någon fin matta tas gärna emot! 



Soffan är från IKEA & heter så passande som Karlstad.

Höstens träningspass

Kategori: Träning och hälsa

Yeeej nu har vi fått reda på vilka pass man får vara träningsinspiratör för till hösten :) Ja fick rörlighet & dansmix, passar mig utmärkt! 

Så till hösten är det bara att snöra på sig dansskorna, ta på sig de största leendet ni har så kör vi skiten ur oss rent ut sagt för att sedan varva ner & göra övningar som smörjar kroppen så vi inte blir stela. Låter inte det som en fantastisk bra aktivitet på tisdagar? :) 

V.35 drar vi igång, ses på Optimal Träning på Hammarö Arena!