zarahskapar.blogg.se

UTBILDAD VISUAL MERCHANDISER. En blogg för att visa mitt skapande, inredningstips, träning/hälsa & livets innehåll.

Toarullehållare

Kategori: Inredning

Jag ska erkänna en sak... när jag är borta någonstans & går på toa så kollar jag mig alltid runt för att se hur de förvarar sina toarullar :) Haha det är något jag alltid gjort, fråga mig inte varför! Så nu när vi flytta passa jag på att fixa så våra toarullar fick en fin plats i badrummet. Snyggt, enkelt & praktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Förändra en vägg

Kategori: Inredning

Som ni säkert vet när man flyttar så finns det en del saker man vill ändra på i den nya lägenheten. Vi har haft tur som fått stor hjälp av min pappa & bror som har målat hallen, sovrummet, hyllor & dörrar men sedan var det vardagsrummet... Där finns en fondvägg av en svart ful tapet som jag ville ha bort! Om det är så att man inte har tid, råd eller vill måla en hel vägg så kommer här ett enkelt tips: sätt upp gardiner. Ett snabbt sätt att förändra en vägg & det ger ett mjukt mysigt intryck till rummet. 
 
 
Fondväggen innan
 
 
 
 
 
 
Detta är efter
Lite skillnad va?  
(Ni får bortse den mindre fina lampan i taket & den tomma krukan i fönstret :p ) 
 

Utsikt

Kategori: Allmänt

Den här härliga sjöutsikten har man en höstdag från nya lägenheten. 


Från sovrummet




Från vardagsrummet



Och slutligen från köket :)

God morgon

Kategori: Allmänt

Bästa målet på dagen, frukost! Gott & viktigt för en fortsatt dag med jobb & ordnande i nya lägenheten :)  Frukosten serveras på brickan jag målat om själv & mina fina Ernst mugg :) 

 


Leksand & flytt

Kategori: Allmänt

Ja men här bloggas det ju för fullt... haha Här har det flyttats, gjort hemuppgifter för utbildningen, jobbats & dansats så det har inte blivit så mycket grejande :( Men nu har vi flyttat till nya lägenheten så när vi fått upp allt kommer ja kunna greja massa på mitt nya skrivbor ja ska köpa :) Kommer lägga upp en del bilder på lägenheten med så ni får se hur vi bor & kanske blir ni lite inspirerade till att möblera om hemma :) 

Kom hem från Leksand för tredje gången i onsdags. Vi hade redovisningar för två hemuppgifter, lärde oss om skyltdockor & indesign på datorn. Det var väldigt roligt & lärorikt som vanligt :) Vi hade även tacokväll & var iväg till Insjön som är det minsta köpcentrum ja sett haha Om redan en vecka ska jag åka upp igen & då står butikskomunikation på schemat :) 

Hoppas ni har en bra fredag alla! Jag & Lars ska inviga lägenheten med vin & plocka upp grejer :) 







Familjekväll & framtidsplaner

Kategori: Allmänt

Redan söndagkväll, måste det gå så fort?!
 Efter jobbet i lördags åkte Lars hem på 30års fest & jag på kräftskiva med hela familjen på 13 pers :) Har inte vart hemma sen semestern så det var roligt att träffa alla, speciellt mormor å morfar! :) Idag var jag hemma hos dem & kolla på när min bror & pappa slipa möbler. Brorsan & hans tjej ska flytta ihop & håller nu på att göra om möbler för fullt. Ska bli kul att se resultatet! Jag slipa en gammal sminkspegel med låda som jag tänkte måla om men glömde såklart den hos dem :( Men fick med lite andra saker som tex en gammal skrivmaskin, tavelram & små flaskor. Älskar att ha saker som betyder något & som man har minnen till, vilket alla saker har som jag brukar få med mig från mormor & morfar :) 

Hade även ett bra samtal med mamma om mina framtidsplaner. Vad jag vill & hur jag ska uppnå det, här ska det smidas planer, kolla upp info & försöka förverkliga! :) Det är så mycket jag vill göra så jag vet inte hur livet ska räcka till haha Det här med att tiden går fortare desto äldre man blir stämmer verkligen! Så... det finns ingen tid att förlora, lika bra att börja planera & jobba på min idé på en gång! :) Jag är så glad över att jag har mamma som får mig att se på saker på ett annat sätt & vilja kämpa! :) 

Nää nu får vi njuta av kvällen & se till att nästa vecka blir grym! :)



Tjuvtitt på skyltning

Kategori: Allmänt

Nu var det allt tid för ett nytt inlägg eller vad säger ni? :) 
Efter att dansuppträdandet var avklarat förra veckan så har jag kunnat koncentrera mig på mina hemuppgifter från Leksand denna veckan. Jag har gjort tre stycken, gyllene snittet, pyramiden och färg med accent, och imorn ska jag till Indiska igen och skylta upprepning. Om ni visste hur roligt detta är! Man tappar både tid och rum när man håller på :) För att inte tala om allt fint som finns på Indiska!! Blir nog att shoppa lite där till nya lägenheten som vi får om ca 2 veckor :) Jag ska visa er hela skyltningarna senare men här kommer några små smakprov :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rita & dansa

Kategori: Allmänt

Guuuud va ja är trött efter gårdagen! Jag, Carro, Asia & Julia dansa på Tempel igår som en invigning av nya Mango Club. Det var så sjukt roligt!! Det är lätt värt allt slit & träning bara för att få de där 5min på scen i rampljuset & höra publiken skrika! Det är en energikick likt inget annat :) 

Men sen kommer man ner på jorden igen & måste upp & jobba dagen efter när man bara hade velat sova hela dagen. Så min kväll lördagskväln blev inte så röjig som det först var tänkt... utan ja har suttit & skissat förslag & idéer på tavlor till nya lägenheten :) Är det bara jag som tycker om att flytta? Älskar att få inreda helt på nytt & få lite förändring! :) 

Hoppas ni alla har en bra lördagskväll!